Palvelut

Tarjoamme majoitusta, erilaisia tapahtumia, juhla- ja kurssitiloja. Saunailtoja edustussaunatilassa ja erikoissaunoja kuten (hunajasauna, suolahunajasauna).

Ruokasalia on mahdollista vuokrata pienimuotoisten juhlien järjestämiseen, pöydät ovat 30 henkilölle, kesäaikaan lasiterassilla ja rytmiriihessä on lisätilaa.

Omien kurssien järjestämiseen voi vuokrata talon toista päätyä, jossa on käytettävissä oma keittiö ja sauna. Kurssitilat soveltuvat noin 20 henkilölle.

Hyvän olon palvelut

Luontaishoitoja; vyöhyke-, kukkaterapia, turvekylpy

Ryhmille:

Mindfulness-, itsehoito shiatsun ohjaus, opastus meditaatioon, naurujooga, yrttijalkakylvyt, luova tanssi.

Rentoutumisen avaimet:

Tuo ryhmäsi katkaisemaan kiire ja löytämään rentoutumisen ja läsnäolon avaimet.

Aluksi heittäydytään luovaan tanssiin, missä annetaan liikkeen ja musiikin viedä ja annetaan musiikin viedä ja nostaa kehoon varastoituneita jännitteitä.

Tehdään energiaratoja aukaisevaa hierontaa ns. itsehoito shiatsua. Hoidoilla saadaan hartia-alue ja koko keho rennoksi. Lopuksi tehdään tietoisen läsnäolon harjoitus. Olo virkistyy, rentoutuu ja antaa mahdollisuuden tasapainottua.

Kesto 2 h Hinta: 160 € alle 15 henkilön ryhmille.

 

Kysy tarjousta tiloistamme

Hunajasauna

Puusaunan leppeissä löylyissä levitetään Suomalaista lähihunajaa koko keholle ja löylyhuoneeseen otetaan mukaan jalkakylpy ja löylyveteen voi tiputtaa paritippaa eteeristä tuoksua saunomiskokemuksen vahvistamiseksi.

Hunaja pehmentää ja puhdistaa ihoa, rentouttaa lihaksia ja antaa levollisen yöunen. Hunajan pH on alle 5, joten sen happamuus tuhoaa bakteereja.

Hintaan sisältyy: Opastus, pyyhkeet, hunaja, saunatipat, pesuaineet, saunajuoma ja jalkakylpy.

Suolahunajasauna

Hunaja ja suola yhdistetään massaksi, mitä levitetään koko keholle sanomisen yhteydessä. Tämä yhdistelmä on tehokkaampi aineenvaihdunnan kiihdyttäjä, kuin pelkkä hunaja. Löylyttelyjen välissä kietoudutaan lakanaan saunasuolaseoksen tuloksen vaikutuksen tehostamiseksi.

Hintaan sisältyy: Opastus, pyyhkeet, suolahunajaseos, saunajuoma ja pesuaineet.